WHY I LOVE TWB FAMILY

TWB ialah The Walking Beauty


tajuk kali ni buat rase sebak sikit.. kadang tak terfikir taw kenapa in lovee sgt with this team..

sebab founder ke?
sebab bisnes ni ke?
sebab dapat byk duit ke?
sebab ape ye?

perlu ke korang ade sebab nak sayang family korang?

sebab sayang ni datang natural from hati.. 

entry ni tak nak cerita taw tentang bisnes or berapa ramai yang TWB dah ubah hidup team tu sendiri..

dalam TWB sy jumpe mentor yang hebat. yang ada PROVEN RESULT.. ni penting bagi memastikan arah tuju korang sendiri. BUKAN sornag dua taw.. banyak mentor.. kalau nak tepek sini tak muat.. ramai sgt..

tapi ni yang utama



dalam TWB jugak sy jumpe BESTFIREND.. jumpe sekali je.. tapi rase dah kenal bertahunnn lamanya..

ramai taw.. this is my big family.. 





and most important family tak pernah biar u sorang2.. this is make me feel soo touch.. tak kisah laa dalam bisnes ke.. hal sendiri ke.. stuck ke.. they always know and have solution..

sebab Founder selalu didik kite.. ‘kita tak bersaing sesama sendiri.. tapi we help each other to grow in order for us to grow’

jadi wanita wanita cantik.. lets grow stronger than ever.. keep fighting.. love ur family sejujurnya.. insya allah u will be loved..

goodnight.
love TWB always..


ANISAH ISMAIL 

Shaklee Independent Distributor 1274021
Proud Member of TWB 
Certified Beautician & Trainer TWB
Owner of @homeSpa2u 

Facebook : intan nur anisa
whatapp 017-3818911

Anisah Ismail