Testimoni Youth Shaklee #shakleeyoutheffect

Bismillah dan Assalamualaikum wbt.. Alhamdulillah untuk entry kali ni.. sy nak share testimoni Youth Shaklee banyak banyak. Selepas 8 tahun kajian.. YOUTH Shaklee di keluarkan.. dan diam tak diam dah setahun di Malaysia..

Apa itu YOUTH? jom baca entry saya yang sebelum ni..

Youth Shaklee Skincare 

Youth Shaklee Skincare

Youth Shaklee Skincare

Youth Shaklee terkenal dengan Study dan Proven result yang dah di uji sebelum di lancarkan

dan hasilnya wow.. 100% mendapat kulit yang sihat dan muda

dan 2/3 daripada pengguna YOUTH SHAKLEE muda 10 tahunn!! wooww

 

apa kata kita tgk testimoni sebenar rakyat Malaysia dengan Skincare YOUTH ni..

sesuai untuk muka berjerawat 

sesuai untuk pelbagai jenis tona kulit

jerawat terus hilang dan kecut. kesan pun tak ada..

kulit berminyak dan jerawat ni memang masalah kebanyakkan orang kat Malaysia.. memandangkan kita menagalami cuaca yang panas dan lembab sepanjang tahun.. jadi memang kene rawat. jangan biarkan taw.

 

see tenguk Farah ni.. kalau jumpa depan depan lagi cantik..

ehh.. 2 hari je dah clear.. whoaa.. dasyattt..

nampak dah licin lepas amalkan set YOUTH

 

 

bye bye kulit kusam

kulit lebih sihat dan segar lepas amalkan YOUTH

sebelum pun dah cantik. tapi nak lagi auumphh

ramai taw tak perasan kulit kusam. Dia ingat kulit oke.. jangan biarkan lama lama nanti terus makin kusam.. so cuba YOUTH SHAKLEE k..

 

untuk jeragat pun boleh. biasanya jeragat ni ada if kulit kering.. haaa mesti tahu step yang betul baru boleh hilang taw..

semua YOUTH settle kan sekali gus.. 

 

lepas ni memamng tak cari yang lain dah laa.. jeragat bukan senang nak hilang taw.. jangan berani nak cuba skincare yang cepat hilang jeragat tu.. chek dulu.. YOUTH ni bebas dari 2500 bahan kimia berbahaya.. haaa banyak tuu..

 

 

 jelass kan.. makin kurang kan.. kulit pun nampak moistt gitu..

 

haaa yang ni pulakk confirmmm korang puas hatiii sungguh laaa..

 

nahhh sebesar besarnyaa i bagi korang tenguk.. puas hatiii kan..

 

 

LELAKII pun bolehhhh.. boleh sharee laaa jgn kedekut sangat.. tak perlu ada banyak banyak skincare kat rumah.. pegi travel pun bawak YOUTH share ajee.. suwiittt taw..

 

dah licin? nak maintain licin? YOUTH laa brader ni pakai..

 

 

 

oke fokus jap.. haa tenguk ni.. siapa yang ade kulit muke jenis ni.. i faham.. is not easy kan nak repair balik.. please laa jangan gune skincare pelik2.. sayang kat kulit mukee kan.. Alhamdulillah now better with YOUTH SHAKLEE. 100% vegan taww..

tgk sendiri laa yang ni.. makin machoo tak brader ni? heheh…

 

okkay yang ni pulak dia guna additional YOUTH RESTORING EYE TREATMENT. ni khas untuk yang ada mata sembab.. linkaran gelap bawah mata.. wow..  tengok laa. baru 3 hari dah settle..

Parut chicken pox 

alau kat muka memang rimas kot.. yelah sebelum ni muka elok cantik licin tibe2 ade parut  pulak berpesta kannn.. pakai basic set YOUTH je dah settle.. bahkan lebih licin dari sebelum ada chicken pox tu.. aummm.

 

 

okey yang ni lain sikit.. customer ni pakai YOUTH sekali je masa Team TWB facial kan dia terus nampak effect.. terus rasa segar bugar kulit kan..

 

 

 

yang ni penaja dah pesan dalam gambar.. jadi.. sila follow..hihi

 

dah habis dah entry bergambar kita malam ni.. aduhh rasa macam main flashcard pulak..  Thank you fro reading nak order YOUTH laju laju tak? yelah skin kita mesti onzzz.. baru confident pun onnzz.. jom tgk promo sini laa

 

NAK BELI YOUTH STARTER SET  

SET NI refer gambar bawah ni taw.. best sangat.. nak nak sekarang dia ada promo.. woo..

 

soo u akan dapat 4 yang besar2 mcm ni.. tahan lebih 4 bulan kottt.. jimatt giler ni..

 

nak promo lagii? pahamm sangat sukaa ye??

 

YOUTH INTENSIVE TREATMENT SET

 

 

OKE.. you akan dapat 6 item ni..  bukan itu saja.. FREE GIFT TRAVEL CASE ni pun dapat.. tapi limited laa.. soo kene cepat taw..

iyee ada lagi.. jap i list kan..

 FREE Membership (jimat RM 65)
FREE Postage (jimat RM 10)
 FREE Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif

Rebate di bank in pada bulan berikutnya

Diskaun 15 – 20% pada semua pembelian Shaklee

 

JADI nak tunggu apa lagi? boleh hubungi saya untuk pertanyaan.. =) Nak konsultasi percuma sebelum membuat keputusan? feel free to klik my number

017 – 3818 911

sekian dari saya..

 

 

 

 

 

Anisah Ismail

6 Comments

  1. Pingback: glass anal dildo
  2. Pingback: buy viagra
  3. Pingback: viagra
  4. Pingback: 1950gSR

Comments are closed.