SUCCESS STORY TWB. SAYA DAN AWAK

 Entry kali ni pendek je.. Terkesan di hati.. Rase nak share.. Harap korang faham apee yang sy cube nak smpaikan..

Assalamualaikum.. Saat sy tulis ni 10 Sept 2018 07.30 pagii..

Cerita nya semalam mase pergi coaching dengan upline shaklee saya.. Mommyshahab.. Terjadi laa perkenalan antara cucu shaklee saya (nadia) dan sideline shaklee (aida)

(gambar sekadar hiasan.. Pinjam sat naaa kawan kawan) 

Terjadinya cerita apabilee coach bertanya tentang IMPIAN.. soalan ni normalkan di tanya bilaa seminar2 macam ni.. Adakah impian dah dicapai atau di ubah (mungkin dah capai yg sblm ni jadi kite buat impian baru)

Apa impian Aida? Lamaa sebenarnya dia nak jawab.. Aida suri rumah yang selesa berada di zone die sendiri.. Lama nak jawab akhirnya tiada jawapan..
Soalan di ubah bagi Aida nampak idea sikit..
Apa kereta impian?
Or rumah impian?
.
.
Sepi..
.
.
Aida cakap.. Die sgt selesa berada di zone sekarang.. Di kelilingi suami dan anak2.. Family yang penyayang.. Alhamdulillah

Oke ni cerita Aida..

Bila di tanya pada Nadia.. Nadia single mother anak 5.. Yang dulu nyaa berada di zone yang sama seperti Aida..

Nampak tak how life change?

Langit tak selalunye cerah.. Entry ni bukan nak menakutkan.. Tapi bile kite bergaul.. Bercakap dan mix around with peoplee baru kita nampak..

Hidup ni penuh dengan ujian.. Ujian – ujian ni laa yang akan bentuk diri kita nanti.. Cume CARA KITA REAKSI terhadap ujian itu berbeza..

Itu sebab.. Kita perempuan kena pandai BERDIKARI..

Nampak Nadia kesian kan.. Anak 5 single mother.. Tapi Nadia SURVIVE.. how? Nadia ada skill bekam.. And now dia upgrade ilmu yang ada dengan ilmu TWB And I BELIEVE she is stronger than wat i have seen her.. Walaupun kadang -kadang menjadi KUAT itu pilihan terakhir.. She will make it HAPPEN sebab IMPIAN NADIA nak bagi yang terbaik untuk anak anak dia..

Bila u ada IMPIAN yang JELAS.. Masa itu laa u akan bekerja and buat..

Habis coaching Nadia decide nak join TWB ( Projek Spa tanpa kedai)
Saya tak sabar nak jumpe Nadia lagi untuk Training die and welcome to TWB..

Alhamdulillah so far team saya semuaa balik modal dalam masa sebulan.. Apa yang mentor saya ajar.. Saya duplicate pada anak- anak spa saya..

Saya akan guide Nadia.. Macam mana nak grow in this mobile spa bisnes.. Selain income spa.. TWB ada lagi 5 PENJURU INCOME.

Aida juga akan join TWB..  Bila dia dah nampak IMPIAN.. kita dah bukak jalan untuk dia.. Sekarang dia lebih positif.. Mencabar diri untuk melakukan sesuatu yanf baru DI LUAR COMFORT ZONE sendiri..

Alhamdulillah Ya Allah.. I learn alot from this meeting..

Anyone berminat? Nak borak – borak santai? Jom wassap..

LETS JOIN our free preview.. bermula esok.. yess free saja.. nak beri PENGENALAN tentang THE WALKING BEAUTY PROJECT..

INSYA ALLAH ini lah detik permulaan yang korang akan ingt sampai bila bila.. how it touch your life with your own way.. Saya guide anda sehingga anda balik modal berkali – kali =)

Nama bukan nama sebenar menjaga sensitiviti peribadi.. Alhamdulillah.. Saya ajarkan awk satu ilmu yang boleh pakai sampai bile – bile..

Join team saya.. Let us be part of your SUCCESSFUL STORY.

JANGAN TUNGGU LAGI

TRAINER TWB ada di SELURUH MALAYSIA
JOM kita sama -sama jana pendapatan dengan skill TWB MOBILE HOME SPA

HUBUNGI saya untuk menjadi sebahagian daripada TWB BEAUTICIAN


ANISAH ISMAIL 

Shaklee Independent Distributor 1274021

Proud Member of TWB 

Certified Beautician & Trainer TWB

Owner of @homeSpa2u 

FAcebook : intan nur anisa

whatapp 017-3818911

http://www.wassap.my/ 173818911/bopblog

Anisah Ismail