Peluang Bisnes Shaklee

Rinduuu nak tulis.. conteng catitan kat sini..

Bismillah. Assalamualaikum wbt..

Stay tuned tau. Dulu nak tanya orang tentang peluang ni takot.. hahah.. takot terjebak.. takot di kejar oleh bakal bakal upline. dan sebenarnya tak tahu nak respon macam mana bila golongan golongan ni ajak join.. hurmm..

now much much easier kann.. google saje.. u can know everything apa yang u nak tahu dengan Mr Google ni..

 

Soalannya sekarang? HEBAT SANGAT KE SHAKLEE NI?

Sila duduk.. jangan lari.. hehe.. baca dulu then korang decide okey? deal..

KENALI KELEBIHAN BISNES SHAKLEE

#1 CASH BONUS

SEMUA ahli Shaklee layak menerima bonus. Asalkan daftar ahli dulu yaa.. mcm mana? yaa register dengan saya. hihi..

Pemgiraan bonus Shaklee ni sangat telus taw. setiap bulan pada 15 hari bulan Shaklee akan masuk kan bonus pada kita melalui bank. Jadi berapa pun yang you nak you decide. Pengiraan dia bermula pada 1hb sehingga tarikh terakhir pada bulan itu dann.. bonus nya akan amsuk pada setiap 15hb atau awal.. awal yaa gaiss tak pernah lagi lambat.. ini menunjukkan Shaklee adalah company yang sangat sangat stabil..

haa.. tak susah pun sebenarnya sebab keyword nya ialah TEAMWORK..

menarikk.. jangan risau.. you tak perlu berhenti kerja pun.. ada ramai juga team kami yang masih bekerja dan buat bisnes Shaklee sebagai part time dan bonusnya mencecah 5 angka sebulan..

tak mustahil kerana proven result dah anda depan mata.. woww.. ni baru satu taw.. tunggu ade lagi nak share ni..

ni kiraan kasar mengikut pangkat Shaklee.. haa.. agak agak yang mana satu idaman di hati? hihi..

 

besar pulak gambar ni.. bukan apa  takot tak perasan.. INCOME SEBULAN NI you all.. bukan main2.. belom setahun.. kalau macam ni 2 bulan pun dh jadi jutawan.. aduduu.. masyukkk betul..

 

#2 CAR BONUS

apa kereta Shaklee nak bagi ni? best sangat ke kereta nya? semua orang suke ke kereta yang Shaklee pilih untuk kita ni? I tak nak kereta laa tak minat.. macam mana? kene ambil kereta jugak ke?

JANGAN PENING.. nama nya car bonus.. macam ni.. naik stage amik depan CEO kunci ni.. tengok betul betul.. closed up..

kereta ape ni? haa macam ni.. kelebihan bisnes Shaklee dia tak bagi you kereta sebijik dua bijik.. dia bagi duit tiap bulan kat you..

YOU DECIDE kata omputih you decide nak kereta ape.. tak nak bei kereta? oke je.. tak semestinya bila dh dapat car bonus korang kene beli kereta declare kat Shaklee.. korang dah dapat duit bonus tu suka hati laa nak buat ape pun..

nak extend rumaah kaa.. nak p melancong kaa.. nak buat kenduri kaa.. okee sangat.. no worries.. nak beli kereta impian boleh dahh ni..

 

tu diaa.. ade column khass tu.. tak campur dengan bonus lain.. agak agak.. nak beli ape duit car bonus ni?

 

#3 CONVENTION TRIP

TRIP NI ade dua yang ini adalah regional.. jalan jalana asia.. walau asia 5 bintang semua di tanggung.. duit belanja pun Shaklee bagi.. datang laaa bawak baju je.. sebab beg ttarik pun di sediakan..

bukan oinjam taw bagi teruss.. boleh seret bawak balik kampung segakk tuu..

tadaaa ini international.. boleh pilih pulak tu.. alalaa heavennyaa.. soo melting.. seorang tak kurang 20k taw Shaklee spend.. dan korang boleh dapat tiket lebih dari satuuu..

kelebihan apakah ini??

soo ini laa 3C yang kebaboom itu.. besarkan matlamat dan impian kitaa.. aminn..

 

di sini keyakinan saya semakin kuat.. kene pastikan produk atau company yang kita pilih betul.. supaya niat kita yang baik tercapai..

 

Selain 3C dekat atas ni, ada lagi 10 kelebihan lain. Jom tengok bawah ni.

1. Yuran tahunan RM65 / keahlian percuma dengan belian 200uv (RM680) dalam 1 resit.

2. Diskaun harga ahli (5%-20%).

3. Promosi bulanan dan penjimatan hebat.

4. Cash Bonus bulanan. Walaupun makan sendiri, anda layak bila cukup point).

5. Jemputan ke group eksklusif Facebook dan Telegram – Coaching berterusan.

6. Peluang jana income 2, 3, 4, 5, angka tiap bulan.

7. Peluang mendapat pelbagai bonus menarik (Car Bonus, Leadership Bonus, Free trip local/overseas.)

8. Kelas bimbingan nutrisi dan kesihatan oleh pakar nutrisi secara online dan offline.

9. Kelas bimbingan oleh Shaklee Leaders secara online dan offline.

10. Marketing plan yang adil dan menarik.

 

 

klik picture saya ni untuk direct link to wassap.. see u.. =)

 

 

 

 

 

 

 

Anisah Ismail