Pakej Pilihan Program Jom Detox Jutawan

Bagi anda yang masih belum mengetahui tentang Jom Detox ini, ianya adalah program bimbingan 17 hari detox tubuh di whatsapp yang merangkumi Pre-Detox, Detox Week dan Post-Detox. Disertakan sekali adalah meal plan yang disediakan oleh pakar nutrisi dan dipersetujui oleh doktor pemakanan.

Anda tidak akan kelaparan dengan program ini dan juga terbaru kami ada ganjaran wang dikembalikan sekiranya sepanjang program ini tiada apa-apa perubahan berlaku kepada kesihatan atau berat badan anda dengan syarat segala arahan coach telah dipatuhi.

 

Bismillah .. Assalamualaikum wbt. Alhamdulillah bertermu dalam entry kali ini..

jika ada yang belum baca entry sebelum ini jemput baca dulu dan fahami Program Detox.. kerana Program ini berlainan dengan program diet. Detox dan diet lain sama sekali

Detox Selesaikan Banyak Masalah Kesihatan

Detox Bukan Sekadar untuk Kurus

Kenapa Anda Perlu Detox jika Nak Kurus

6 Success Story Jom Detox Jutawan

 

SIAPA YANG PATUT JOIN DETOX?

#1 Mereka yang ingin kurus.
#2 Mereka yang ada masalah kulit yang teruk,
#3 Mereka yang ada masalah kelemumur yang teruk.
#4 Mereka yang selalu rasa letih, tak bermaya, dan tak bertenaga.
#5 Mereka yang ingin improve kesihatan.

Pakej Pilihan Program Jom Detox Jutawan #1 PAKEJ GOLD

Pakej ni adalah pakej yang affordable yang kami sediakan untuk anda. Dalam pakej ni anda anda dapat 5 barang termasuk dengan FREE MEMBERSHIP.

Maksudnya bila anda join program #JomDetox dengan pakej ni anda membayar barangan ini semua sudah dalam harga ahli tanpa perlu menambah yuran pendaftaran ahli RM75. Dalam pakej ni anda akan dapat :

Sebotol Herb-lax
Sebotol DTX Complex
Sebotol Papermint Ginger Plus
Sebotol Alfalfa Complex 330
Sebotol Cinch Shake (Vanilla/Chocolate)

 

Pakej Platinum pula adalah pakej pilihan ramai kerana ada VIVIX untuk membendung keinginan anda untuk makan atau minum sesuatu yang manis. Maka kesan yang anda akan dapat lebih optimum. Anda akan dapat 6 barang dalam satu set. Dalam pakej ni anda akan dapat:

Sebotol VIVIX (kenali Vivix klik sini)
Sebotol Herb-lax
Sebotol DTX complex
Sebotol Papermint Ginger Plys
Sebotol Alfalfa Complex 700
Setong Cinch Shake (Vanilla/Chocolate)

untuk memberikan gambaran yang lebih jelas saya seta kan jadual di bawah agar anda boleh pertimbangkan pakej yang mana yang anda ingin dan bersesuaian.

Semua produk Shaklee adalah halal. Semua produk Shaklee juga adalah selamat digunakan dan mendapat kelulusan dari KKM.

Kira nya, Shaklee ni bukan produk cikai. Sebab semua produk keluaran Shaklee ni, semua dah ada kajian klinikal ke atsnya.

Shaklee mementingkan kualiti. Jadi, bila produk tu sendiri berkualiti tinggi, keberkesanan nya pasti tak akan diragui.

Bayangkan, shaklee buat skincare pun tanpa 2500 bahan kimia bahaya.

Baru-baru ni, yang kes di pasir gudang. Kita terhidu bahan kimia tak sampai 2500 pon boleh muntah semua.

Kalau ada 2500 bahan kimia dlm vitamin, camne pulak kita? Sebab tu kena pilih the right…..

 

Anisah Ismail