Mudahnya Bisnes Di Hujung Jari

Kalau anda dapat perhatikan, trend zaman sekarang rata-rata peniaga yang ingin memulakan bisnes memilih perniagaan dalam talian kerana kebanyakkan pengguna zaman sekarang lebih suka membeli barangan secara dalam talian. Ini kerana bagi mereka ianya lebih mudah dan cepat kerana semuanya hanya dihujung jari.

 

 

Assalamualaikum wbt..

Ungkapan ‘bisnes’ bukan sesuatu yang asing di tahun 2019 ini. Rata-rata kita melihat orang berbisnes, keluar rumah nampak makcik jual nasi lemak berlauk itu bisnes, lihat kiri kanan sepanjang perjalanan ada gerai ada kedai itu bisnes, sampai ke tempat dituju ada orang beri isyarat tangan masuk parking itu juga bisnes.!

 

Mudahnya Bisnes Di Hujung Jari #1 Order Online

Dengan adanya kemudahan internet dan sistem online sekarang sangat mudah. lebih lebih lagi bisnes Shaklee.. lepas u register u akan dapat no ID sendiri dan set sendiri pasward untuk tujuan keselamatan

Kemudian segala urusan jual beli boleh di uruskan melalui telefon bimbit sahaja.. penghantaran akan di buat oleh pihak Shaklee.. senang kan tak perlu nk keluar rumah

 

 

Mudahnya Bisnes Di Hujung Jari #2 Jimat Tenaga

 

Kelebihan bisnes di hujung jari juga adalah ianya menjimatkan tenaga anda, bagaimana? Sebagai contoh jika u mempunyai kedai, dari rumah u bersiap siap, menaiki kenderaan pergi ke kedai u, u kena buka kedai termasuk la pintu tingkap atau pacak payung, anda on segala suis di kedai jika memerlukan tenaga elektrik, kemudian baru u bersedia untuk memulakan perniagaan.

Jika u mempunyai pekerja untuk melakukan semua itu bermakna u sudah lama berbisnes untuk menggaji pekerja, jika tidak u harus bermula sendiri dah bergerak sendiri.

Jika u bisnes secara masa kini, selepas menyiapkan diri dan berpakaian kemas u sudah boleh terus memulakan kerja, u mungkin hanya on laptop dan semua sudah sedia. Jimat tenaga kerja, jimat masa perjalanan, jimat duit (sewa) dan jimat elektrik.

Mudahnya Bisnes Di Hujung Jari #3 Jimat Masa

Dengan bisnes di hujung jari, u berupaya mengembangkan keluasan prospek pelanggan u beribu kali. dan sangat menjimatkan masa. How? Dalam Shaklee tak nafikan kita mengamalkan sistem MLM.. u bayangkan.. jika dalam team u ada 10 orang dan seorang termasuk diri sendiri buat keje 2 jam je.. darab dengan 10 dah berapa jam? 20 jam sehari u nak kerja kat luar? still gaji same..

kalau u ada 20 orang? 30 orang? jimat kan? sebab kita kerja dalam team

 

 

 

its me the owner of this blog any further inquiry boleh whats app saya..

 

 

 

Anisah Ismail