MACAM MANA VIVIX BERFUNGSI

VIVIX kekal no satu top supplement. Semakin hari semakin ramai yang mengamalkan VIVIX.. kenali VIVIX dan ketahui adakah anda juga perlukan VIVIX ni?

Sebab bulan ini bulan Vivix, maka ramai juga bertanya bagaimana pengambilan Vivix dan berapa lama boleh tahan sebotol Vivix itu.

Ramai juga yang sudah mula ambil Vivix hanya sekadar untuk mendapat kesihatan dan perlindungan daripada masalah kesihatan yang kronik.

CARA AMALKAN VIVIX UNTUK KESAN YANG BAIK

VIVIX ni bersifat cecair yang likat. Seeloknya di simpan di dalam peti ais untuk mengekalkan kesegaran. Walaubagaimanpun jika anda meletakkan VIVIX di dalam freezer VIVIX tiidak akan beku. Ini la istimewanya VIVIX kerana ia adalah pati yang sebenar.

perkara yang penting anda harus ambil kira sebelum membeli vivix ialah. PASTIKAN ANDA membeli dari distributor yang sah untuk memastikan ketulenan dan mendapat konsultasi yang betul. 

 

Vivix® : Penemuan Revolusioner oleh Shaklee

Vivix® Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol.
Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.
*Serba asli. Bakal dipatenkan. Kandungan utama telah diuji secara klinikal. Eksklusif untuk Shaklee.

CARA VIVIX BERFUNGSI

1. Membantu melindungi dan membaiki DNA

Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA. Setiap hari, sel-sel tubuh badan kita diserang oleh hampir sejuta agen yang mampu merosakkan DNA kita. Ia mampu merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan ‘typo’ (kesilapan susunan DNA dari yang asal) yang mana ini boleh mengganggu fungsi sel dan kelangsungan hayat kita. Vivix terbukti membantu melindungi DNA dari terus rosak dan dalam amsa yang sama membetulkan kerosakan yang terjadi sebelumnya.

2. Pengawalaturan gen

Kemerosotan dan kecacatan DNA mampu menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sel. Di dalam satu penemuan utama, ramuan

Vivix membantu mengaktifkan satu sistem pengawalan genetik utama yang membantu melambatkan penuaan terus pada tahap sel.

 

3. Biogenesis Mitokondria

 

Mitokondria adalah sejenis organel yang sangat penting dalam penghasilan tenaga yang di perlukan oleh sel. Apabila jumlah mitokondria berkurangan, kecekapan sel badan dalam menghasilkan tenaga juga berkurangan. Salah satu kelebihan yang ada di dalam Vivix adalah ia mampu menggalakan biogenenis (penghasilan baru) organel ini bagi memastikan penghasilan tenaga sentiasa mencukupi seperti yang diperlukan oleh sel.

4. Melambatkan pembentukan protein AGE

 

Pembentukan dan penimbunan protein AGE ( Advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan pada tahap sel yang mengganggu keutuhan dan jangka hayat sel. Ramuan Vivix yang mengandungi 10X ganda resveratrol (kandungan unik dalam Angggur Muskat@Muscadine grapes) sangat membantu melambatkan pembentukan protein AGE itu tadi.

 

Di sebabkan penemuan-penemuan ini, Vivix terbukti berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang membantu melambatkan proses penuaan terus pada peringkat sel lagi. Sesuatu yang hebat bukan?

10 KEBAIKAN VIVIX!

1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan

 

 

Tersenarai di atas adalah kebaikan, khasiat dan manfaat Vivix. Vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.
Penjelasannya;

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal. ( berbincang dengan doktor anda terlebih dahulu)

Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

CHANGE BRAND CAN CHANGE YOUR LIFE.

Jika anda memerlukan VIVIX klik sini   TRY VIVIX NOW

Hubungi saya untuk pertanyaan lanjut. terima kasih. Semoga kita dapat hidup lebih sihat

 

 

Anisah Ismail