KURSUS BERPANTANG 2018

KURSUS BERPANTANG  2018

Bismillah..

Banyak kursus berpantang yang di tawarkan sekarang. Tapi macam mana nak pastikan kursus yang di tawarkan tu benar- benar boleh memastikan kita menjadi confiment lady yang bertauliah?

Kami The Walking Beauty Project (TWB) Projek yang menawarkan Mobile Home Spa sekaligus akan launching new projek iaitu KURSUS BERPANTANG.. Memberikan khidmat sokongan kepada ibu – ibu semase berpantang yang menggunakan produk SHAKLEE sebagai bahan utama..

TWB bukan spa atau khidmat bidan SHAKLEE tapi kami bergerak menggunakan produk SHAKLEE.. haaa itu istimewanya.. sebab terbukti selamat dan halal untuk semuaaa.. sukee tak??

jadi pada bulan September ini Founder kami iaitu Pn. Ainul Shahrazad (MAS)  memperkenalkan PAKEJ BERPANTANG & URUTAN LEPAS BERSALIN serta PENJAGAAN SELEPAS BERSALIN khusus untuk ahli yang dah join TWB ataupun belom..

Disebabkan ahli TWB sendiri sudah bertapak di Malaysia dan beberapa buah negara lain (seperti Singapura, Brunei, Australia, dll). sejak 2015 lagi.. Pn Ainul dan kita sendiri boleh melihat tingginya permintaan kepada CONFIMENT LADY (CL) . Jadi kehadiran kami adalah untuk mengisi kekosongan dan permintaan yang semakin tinggi ini.

kepada anda yang mencari course umtuk menjadi CL atau join team TWB kami.. yess.. anda berada di tempat yang betul.. tetapiii jika anda bakal ibu atau bakal menimamg cahaya mata lagi.. hubungi saya untuk menjadi CL anda.. =)

saya sertakan PAKEJ KURSUS BERPANTANG

Apa kandungan kelas ni nanti?
1) Urutan Tradisional
2) Rawatan Selepas Bersalin
3) Cara Bertungku
4) Cara Bertangas kering & Basah
5) Cara Sengkak Yang Tidak Memudaratkan
6) Spa & Rawatan Bayi
7) Cara Pembuatan Jamu
8) Demo & Praktis
SHAKLEE juga ada set intuk ibu semase mengandung.. haaa ni sangat additional.. Kelas nutrisi ni juga korang akan join untuk memberikan ilmu tentang kesihatan ibu dan anak..
dan ini pula set khas selepas bersalin
korang bukan sahaja diberikan ilmu tentang penjagaan luaran ibu bersalin tetapi mengoptimumkan kesihatan ibu dan bayi dengan nutrisi lengkap dari rangkaian SHAKLEE agar ibu sentiase bertenaga dan bayi membesar dengan baik..
Untung bagi yang  sekarang kerana harga yang di tawarkan sangat berbaloi berbanding apa yang korang akan dapat.. 
nanti… habis je kelas nanti korang tetap akan diberikan bimbingan terus dari Founder TWB secara berterusan agar korang tak lost dan yang penting korang boleh rujuk balik jika mengalami ape ape kesulitan.. yang ni super best.. masing masing ahli TWB sentiase ade jawapan.. Insya Allah..
SUPER BEST DEAL… nak join kursus ni dengan harga RM100??? je..
hubungi saya.. berapa banyak dah penjimatan tu kan? yess TERSANGAT MURAH abad ini.. jangan berlengah.. jom sy bgtahu macam mana..
Selain KURSUS BERPANTANG kita juga 5+1 course lain.. NAK TAHU? 

JANGAN TUNGGU LAGI

TRAINER TWB ada di SELURUH MALAYSIA
JOM kita sama -sama jana pendapatan dengan skill TWB MOBILE HOME SPA

HUBUNGI saya untuk menjadi sebahagian daripada TWB BEAUTICIAN

ANISAH ISMAIL 

Shaklee Independent Distributor 1274021

Proud Member of TWB 

Certified Beautician & Trainer TWB

Owner of @homeSpa2u 

whatapp 017-3818911

Anisah Ismail