Incentive Trip Shaklee (regional & international)

Bukan hanya sekadar mempunyai produk yang terjamin dan berqualiti tinggi tetapi Shaklee juga mampu memberi peluang perniagaan kepada setiap pengedarnya untuk menikmati segala kelebihan yang ditawarkan.

Antara salah satu kelebihan bisnes Shaklee yang boleh anda nikmati jika anda komited dan bersungguh-sungguh dalam bisnes Shaklee ni adalah 3C. Peluang Bisnes Shaklee

Kalau anda nak tahu, trip Shaklee ni memang over the top, trip bertaraf 5 star, trip yang tersangat mewah sebab kalau dia bagi hotel, dia pilihkan hotel termahal sekali, tempat makan pon tempat yang paling mahal dan paling top.

Hinggakan trolley bag pon Shaklee sponsor, paling tak boleh nak hadam siap dapat duit belanja Shaklee bagi, tu tak termasuk hadiah-hadiah kejutan dari Shaklee. banyak gila surprise gift tau sepanjang peecutian 😂 All sponsored by Shaklee tau.

Incentive Trip Shaklee : Regional

Regional – merangkumi negara ASEAN yang juga dipanggil lawatan insentif serantau. Trip regional pada 2017 adalah Star Cruise Libra Penang-Langkawi-Phuket. Pada tahun 2018 ke Bangkok, tahun ini akan datang adalah ke Phuket. Percutian tahun 2020 akan datang untuk regional adalah ke Korea 4 hari 3 malam.

#Regional Trip 2017

#Regional Trip 2018

#Regional Trip 2019

Incentive Trip Shaklee : International

setiap seorang Shaklee belanja tak kurang RM20k bila last kita pergi bercuti? bila dah pergi nak ke kita spend mewah macam ni? Boleh je nak life ala ala Vivy Yusof tu dengan Trip Shaklee.. hihi..

Trip ini adalah trip lawatan antarabangsa. Terdapat dua pilihan bagi trip antarbangsa untuk pemimpin perniagaan yang beragama Islam. Means pemimpin yang beragama Islam ada option samaada menyertai lawatan antarabangsa ke Umrah atau lawatan antarabangsa ke Negara-negara pilihan Shaklee.

International trip yang lepas Shaklee bawa ke Jepun, San Fancisco dan Las Vegas,
Mediterranian cruise pergi Spain, France dan Italy, dan cycle kali ini Shaklee akan bawa pemimpin perniagaan ke Switzerland. Bukan calang-calang semua trip Shaklee ni tau. beyond expectation!

 

Percutian ke negara antarabangsa pula mengikut senarai:

2014 – Los Angeles & San Fransisco, USA
2015 – Italy
2016 – Orlando USA & Dubai
2017 – Japan
2018 – Mediterranean Cruise Symphony of the Seas (pada tahun sebelumnya Shaklee menyatakan delegasi akan menaiki Freedom of the Sea namun menaiktaraf percutian ini kepada cruise terbaru dari Royal Caribbean International iaitu Symphony of the Seas.

Best kan? teruja dan tak sabar ni nak pergi. Akhir kata setiap usaha kita tu bernilai, dalam Shaklee lambat atau cepat kita pasti akan berjaya juga. Usah selalu merendah kan potensi diri jika hendak berjaya, jangan terlalu risau kan apa yang berlum berlaku. Fikir yang sekarang yang sedia ada aku macam ni macam ni nanti masa depan macam mana?

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang bisnes Shaklee sama ada pembelian mahupun peluang bisnes, saya boleh hubungi di picture di bawah. Terima kasih sudi baca sampai habis.

 

Anisah Ismail