Detox Selesaikan Banyak Masalah Kesihatan

Bismillah.. Assalamualaikum wbt.. sampai lahi korang dekat blog Ai makbidanmude.

sebelum kita tengok satu persatu testimoni yang program Jom Detox Jutawan kumpulkan dan ada, jom kita belek belek entri lama supaya korang yang baru sampai blog / entri ni faham apa sebenarnya program detoks yang Ai nak ceritakan ini. macam ni baru senang faham kan.

#1 Detox Bukan Sekadar untuk Kurus

#2 11 Kelebihan Program Jom Detox Jutawan

#3 6 Success Story Jom Detox Jutawan

#4 Bagaimana nak join Program Jom Detox Jutawan

Pencegahan penyakit lebih mudah dan murah jika dibandingkan dengan kos rawatan apabila sudah mendapat penyakit. Melalui detox anda boleh menyelesaikan banyak masalah kesihatan dan menjimatkan banyak wang selain dari menjadi lebih sihat dan kelihatan lebih baik.

Detox Selesaikan Banyak Masalah Kesihatan #1 Kulit Makin Cantik

Detox adalah untuk menyingkirkan toksin dalam badan, apabila toksin berkurangan kulit akan menjadi lebih sihat. Jika anda mengambil sebarang produk kecantikan dalam bentuk minuman, selalu penjual akan suruh detox dulu kan? supaya bila toksin disingkirkan, nutrien lebih mudah diserap.

Detox Selesaikan Banyak Masalah Kesihatan #2Mengatasi masalah sembelit 

Sembelit selain dikaitkan dengan kurang minum air, ianya juga sering terjadi kepada mereka yang tak makan sayur. Umumnya ini adalah kerana kekurangan fiber untuk menolak tinja anda keluar lebih cepat.

Sembelit jika dibiarkan lama akan merosakkan usus, bau yang tidak enak akan memenuhi usus perut anda, akibat dari tinja yang terlalu lama ini akan menimbulkan radang dalam perut dan juga terdapat kes-kes berat yang mana sembelit punca buasir dan mungkin KANSER USUS

Warga emas pun dapat kesan dari program #JomDetoxJutawan yang hebat ni. Dalam program ni sesiapa sahaja boleh join tau.

Detox Selesaikan Banyak Masalah Kesihatan #3 Bebas Sakit Lutut

Sakit lutut akut terjadi secara cepat atau tiba-tiba, contohnya akibat dari kecederaan semasa besukan – pemain bola sepak lari kejar bola kemudian terjatuh berguling dan kita lihat dia menjerit sambil memegang kepala lututnya. Contoh lain akibat dari kemalangan – jatuh tergelincir dari tempat tinggi dan lutut mencecah permukaan dahulu.

Sakit lutut kronik pula terjadi perlahan-lahan, slow and steady. Mengambil masa bertahun-tahun dan terjadi apabila usia sudah lanjut. Terjadi akibat penuaan atau pun dari penyakit sistemik seperti gout. Gout juga seperti yang kita ketahui berpunca dari pemakanan.

Melalui program Detox Jutawan, masalah sakit lutut ini dapat dikurangkan dan kami sudah mempunyai banyak proven success untuk masalah ini.

Detox Selesaikan Banyak Masalah Kesihatan #4 Mengawal gula dan kolestrol dalam darah 

ini memang betul berapa banyak effort yang pihak hospital buat. pemakanan sihat.. and ternyata makanan seimbang dan sihat boleh mencegah penyakit. tahap kolesterol yang atas pagar pun biasanya doktor akan suggest kawal pemakanan. jaga makan. Nasib baik tak perlu makan ubat, kalau bacaan tinggi nak tak nak memang kena mula makan ubat kontrol laa.

ubat ni pulak once start cannot stop.. jadi jika boleh di kawal sila kawal..

Detox Selesaikan Banyak Masalah Kesihatan #5 Obesiti

Rakyat Malaysia memang ramai yang obesiti. ini hakikat.. dan jumlah ini membimbangkan..Penurunan berat badan juga salah satu efek yang anda akan dapat selepas melakukan program detox. Anda juga boleh baca lagi kisah kejayaan detox di SINI. Detox juga dapat memberi anda banyak manfaat lain dan Bukan Sekadar Untuk Kurus

 

Detox Selesaikan Banyak Masalah Kesihatan #6 Meningkatkan kesuburan

Detox yang mempunyai kesan mengurangkan berat badan tadi juga akan membantu meningkatkan kesuburan anda dan akhirnya meningkatkan peratusan anda untuk mengandung. Para wanita yang lebih berat badan, sekiranya anda pergi berjumpa doktor untuk konsultasi ikhtiar hamil, selepas prosedur hospital akhir sekali doktor akan menyuruh untuk mengurangkan berat badan kan?

 

Itulah antara TESTIMONI yang dapat Aikongsikan dengan anda yang menunjukkan bukti bahawa dengan Detox berjaya menyelesaikan banyak masalah kesihatan . Bukan itu sahaja, rata-rata peserta #JomDetoxJutawan akan menunjukkan perubahan tahap kesihatan yang lebih baik selapas program detox dan mereka sangat -sangat berpuas hati. Dan mereka juga bersyukur kerana dipertemukan dengan program yang hebat seperti ini.

Kesimpulannya, Program #JomDetoxJutawan ni bukan sekadar program untuk kurus sahaja tapi lebih dari tu sebenarnya. Ia adalah program untuk semua orang kerana misi program ni adalah untuk sihatkan semua rakyat Malaysia.

Anisah Ismail