CARA MULA BISNES SHAKLEE

Jika anda mencari bisnes yang sesuai dengan anda. YA anda berada di tempat yang betul

Jika anda nak tahu bagaimana nak bisnes Shaklee. YA sekali lagi anda betul

Jika anda tidak tahu apa bisnes yang bagus. Sekali lagi YA anda betul.

Pengguna tegar Shaklee tapi tak tahu bagaimana nak berbisnes? Teruskan baca ya

tahu tak walau makan sendiri pun tetap boleh dapat bonus.

 

 

pernah tak sebelum ni anda menjadi dropship, atau agen produk lain dan anda rasa sangkot stuck pada satu takat dan tiada motivasi untuk teruskan?

jadi pinjamkan saya 5minit untuk jelaskan CARA MULA BISNES SHAKLEE.

KENAPA? sebab di sini banyak yang saya akan kongsikan yang akan menarik perhatian anda, walaupun hanya duduk di rumah sahaja.

Terbuka pada LELAKI dan PEREMPUAN. tak kira muda atau berusia. Asalkan anda sudah melepasi umur 18 tahun anda boleh join SHAKLEE FAMILY..

APA ITU SHAKLEE?

Shaklee Corporation adalah pengeluar dan pengedar pemakanan tambahan (supplement vitamin dan mineral), produk pengurusan berat badan, produk kecantikan dan produk isi rumah. Syarikat ini berpangkalan di Pleasanton, California.

PENGASAS

Dr Forest C. Shaklee mencipta “Vitalized Shaklee Mineral” pada tahun 1915 sebelum konsep vitamin difahami sepenuhnya. Pada tahun 1956, Dr Shaklee mengasaskan Shaklee Corporation dengan dua orang anak lelakinya untuk mengeluarkan pemakanan tambahan. Shaklee pada mulanya tidak tahu apa itu multi level marketing sebagai model perniagaan untuk memasarkan produk beliau. Bermula pada tahun 1960, Dr Shaklee memulakan pemasaran produk organik, pembersihan dan biodegradasi. Beliau sentiasa menekankan “semula jadi” dan “mesra alam” dalam mesej pemasaran beliau, dimana pada ketika itu idea-idea itu tidak mendapat perhatian.
Shaklee Saintifik Advanced Vita-Lea Iron Formula multivitamin telah diuji oleh ConsumerLab.com dalam Multivitamin dan Multimineral Kajian Tambahan 38 terkemuka multivitamin / multimineral produk yang dijual di Amerika Syarikat dan Kanada. Multivitamin lulus ujian ConsumerLab itu, termasuk ujian unsur indeks terpilih, keupayaan mereka untuk hancur dalam larutan setiap garis panduan Amerika Syarikat Pharmacopeia, pencemaran plumbum yang ditetapkan dalam Usul 65 California, dan mesyuarat AS Makanan dan Drug Administration (FDA) pelabelan .

Satu pemakanan kajian milestone diantara pengguna supplement dan vitamin Shaklee dengan pengguna multivitamin terkemuka dan orang yang tidak mengambil vitamin atau makanan tambahan sepanjang tempoh 20 tahun. Menurut laporan sejarah terdahulu, penulis mendapati risiko statik ketara diabetes dapat dikurangkan dalam pengguna vitamin Shaklee. Mereka juga mendapati kepekatan biomarkers yang lebih baik pada pesakit penyakit kronik seperti kolesterol HDL dan trigliserida dalam darah pengguna vitamin Shaklee untuk jangka masa yang panjang, serta risiko yang lebih rendah untuk menghidapi tekanan darah tinggi, berbanding dengan kumpulan kawalan.

 

 

TIPS.  Pemilihan group yang tepat juga akan membantu anda untuk melonjakkan sale. Income Shaklee adalah infinity. Ramai juga yang mendaftar kemudian terumbang ambing kerana tiada didikan atau support yang betul dan akhirnya menghambil jalan mudah untuk berhenti saja bisnes Shaklee.

Dengan bimbingan dan ilmu yang betul anda sebenarnya mampu menjana sehingga 5 angka income walaupun bekerja dari rumah.

tak percaya? teruskan lagi bacaan anda.

 

CARA JOIN #1

SERENDAH RM65 sahaja.. ia betul Yuran keahlian adalah RM65 kemudian anda akan di bimbing dalam group khas kami. Beserta dengan pendaftaran ini anda juga akan dapat Shaklee Kit.. iaitu buku hijau yang membolehkan anda lebih memahami dan mengetahui Produk seta sejarah Shaklee dan yang utama ialah Shaklee Different.

CARA JOIN #2

Free membership anda akan dapat jika anda membeli produk sebanyak 200uv iaitu lebih kurang RM650. dan anda layak mendapat bonus pada bulan berikutnya.

dan kini anda adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR yang sah. anda juga akan dapat ID khas sendiri.. tadaaaaa.. welcome to Shaklee Family..

JOIN BULAN INI UNTUK PENJIMATAN HEBAT

APRIL, MAY  & JUN Ialah bulan yang istimewa ini kerana adalah. Shaklee menganjurkan PROGRAM JOM JOIN SHAKLEE sempena dengan projek ini ada 3 tawaran istimewa yang di sertakan iaitu

VIVIX TWIN PACK

INI adalah Produk Shaklee top 1. Ya! jadi jika anda belum mencuba ini lah masanya. lihat harga yang tertera sangat jimat berbanding yang asal. Khas untuk ahli baru. dan siap dapat lagi cashback pada bulan seterusnya. Dapat sihat. Dapat cantik. Dapat awet muda dan Dapat bonus taw.

 

YOUTH WELCOME SET

SET yang kedua ialahYOUTH WELCOME SET. set skincare untuk lelaki dan wanita. YOUTH ni di keluarkan selepas 8 tahun penyelidikan taw. bukan beshe beshe.. haaa..

 

DAILY ESSENTIAL WELCOME SET

OKE ini lah set yang ke tiga. set ni pun ada vivix jugak. nampak tak betapa powernya vivix ni dalam kehidupan seharian. ini adalah set orang yang sihat tapi nak maintain kesihatan dan nak lebih proaktif.

 

JOIN SEKARANG LEBIH UNTUNG KERANA SHAKLEE CYCLE BERMULA PADA BULAN NI DAN ANDA DAPAT MEREBUT SEMUA BONUS YANG DI SEDIAKAN SHAKLEE DENGAN LEBIH MUDAH.

DAN BUKANKAH SIAPA YANG AWAL ITU SELALU UNTUNG?

PILIHAN di tangan anda  klik no ni 0173818911 untuk belian dan pertanyaan lanjut..

Anisah Ismail