BISNES MOBILE SPA (TWB)

Assalamualaikum semua.. sangat excited.. dengar tajuk pun dah tertanye – tanye ape tu TWB? haaa.. ni laa yang nak sangat kongsi ramai – ramai.. mana tak nye ini lah penyebab nye i berhenti kerja =)

selalu tenguk kat FB kat IG #twb jee kan.. nii nak cerita sikit laa.. entry ni panjang sikit tapi sure best.. nak bagi korang faham betul ape tu TWB TWB ni nama pendek. Nama panjang
 THE WALKING BEAUTY. Mobile Home Spa yang trending no 1 di Malaysia .. ecececehhh.. bukan over claim taw.. bukan setakat Malaysia tapi team kami dah ade di Brunei, Singapore, Mesir, Australia.. Korea pun adeee! haaa.. Meriah team kamiii.. dah nama pun mobile home spa. kami di TWB adalah spa bergerak tanpa kedai.. tanpa modal yang banyak! wow!!

baca ENTRY ni kalau korang memang perlu INSTANT CASH  dan nak duit tepi.. duit poket dan duit extra untuk movee life korang ke arah lebih baik.. Insya Allah..

apa itu projek The Walking Beauty? TWB di asaskan oleh Puan Ainul Shahrazad.Di asaskan pada tahun 2015 hingga kini yang telah ade beratus beautician TWB. Projek spa yang menggunakan Produk shaklee

projek yang segini gah. yang boleh dapat instant cash bila bila mase. Siapa Yang Layak join team TWB?

Apa pulak yang TWB tawarkan? hurmmm

Kenapa korang mesti bermula dengan TWB tapi bukan team lain? haa ni kelebihan keemasan dalam TWB

1) sebabnyaa income ahli TWB bukan bergantung pada Spa semata. percayalah korang boleh jana INCOME 4 KE 5 PENJURU dengan TWB! woww.. amazing kan? dahla dapat INSTANT CASH mase berfacial dapat juga income dari penjuru lain haaa mcm mana tu?

2) berpeluang ke luar negara setiap tahun.. bukan pergi sorang sorang tak tahu nak ke mana. pergi denagn team TWB yang dah macam family sendiri. best kan pergi oversea dengan family. super awesome gitu.. =)

3)support group yang berterusan. Dalam TWB kite bukan bersaing sesame sendiri taw. tapi kite bergerak ke depan bersama. no one left behind

4) kursus spa yang sangat PRAKTIKAL, SIPLE AND HARGA MAMPU MILIK. bila korang datang training our beautician trainer akan fokus kat u sorang je. yes one to one praktikal until selesai. xde sape nak jaga anak? xpe bawak je.. kite ade cara!

5) pakej seret beg yang di tawarkan korang xpayah pening kepala nak fikir itu ini.. semuaa barabg spa lengkap untukkotang mulekan spa. nanti! kite bukan nak customer korang je cantik.. tapi korang pun terpaksa cantik sebab dalam pakej ni ade supplement HEALTH & BEAUTY untuk korang jugak taww.. haaa

tawaran TWB kepada anda.. Kami tawarkan Pakej RM 1,999 untuk ilmu spa lebih daripada satu dua atau 3!

 bukan satu course tapi 5 yes 5 + 1 course in one price. yelah.. bukan semuaa nak facial je kan.. kalo belajar banyak teknik blh laa kite combine jadikan pakej kite menarik ye tak??

  •  Facial Relaxing 
  • Treatment Body Scrub
  •  Sauna Herbs
  •  Aroma Milk Bath 
  • Foot and Hand Spa
  •  How to Setup & Run Mobile Spa 

Dalam pakej ini, anda juga bakal mendapat :

  •  Practical hands-on training Sijil (sijil siap dari Founder TWB ) 
  • Trial kit spa 
  • Beauty products by Shaklee
  •  Support group Networking yang best dan sangat mesra =)

 nak tengok Testimoni?
nak tengok kipas duit ahli TWB?
nak tahu mcm mana blh balik modal dalam sebulan or dua?

nantikan next entry..

stay tuned saiyanng@..=) =)

ANISAH ISMAIL

Shaklee Independent Distributor 1274021

Proud Member of TWB

Certified Beautician & Trainer TWB

Owner of @homeSpa2u

whatapp 017-3818911

Anisah Ismail