Bagaimana nak join Program Jom Detox Jutawan

Makin ramai yang berminat nak turut serta dalam program #JomDetoxJutawan anjuran kami, terutaman bila dah makin ramai yang kami bantu untuk dapatkan ideal weight. badan lebih sihat dan kulit yang cantik..

jom tenguk entry ni  11 Kelebihan Program Jom Detox Jutawan

 

 

Tujuan utama melakukan detox adalah untuk mengeluarkan toksin daripada badan kita. Setiap hari kita akan terdedah kepada persekitaran yang kotor, makanan yang tidak sihat dan tekanan. Pendedahan yang tinggi dan berterusan boleh menggugat keupayaan semulajadi tubuh badan untuk menyingkirkan toksin.

SIAPA YANG PERLU DETOX NI?

 

  • Berat badan bertambah – metabolisma badan dan hormon terganggu
  • Sembelit
  • Kulit Kusam
  • Cepat letih, cepat lemau, stress dan rasa lembab
  • Cepat marah dan rasa nak mengamuk je
  • Keinginan makan banyak. Craving sugary foods (sel lapar membiak dan tak cukup nutrien). Kategori seperti ini bila pergi ke kenduri atau open house pinggan penuh dan tamak sangat.
  • Sudah nak fokus dalam masa lama
  • Penyerapan nutrisi kurang – makan vitamin pelbagai tapi tak ada kesan. Orang lain makan vitamin berkesan.
  • Mudah dijangkiti penyakit contoh demam, selsema dan batuk
  • Susah tidur.
  • Sering mengalami kembung perut. Perut tidak selesa dalam keadaan biasa dan selepas makan.
  • Sering ada lingkaran hitam bawah mata.
  • Badan berbau jika tidak menggunakan deadorant atau pewangi.
  • Merokok atau sering bersama dengan orang merokok.
  • Mulut/Nafas berbau.
  • Menghadapi masalah ALERGIK.
  • Pengambilan sayuran kurang dari 1/2 cawan sehari.
  • Mengalami Ekzema, jerawat dan psoriasis

HAA cube check ada tak tanda tanda ni pada korang? jangan cheat taw ni maknanya korang perlu detox.. jo refer gambar ni pulak bagi mudahkan faham..

 

nampak tak semua orang boleh kurus.. tapi perasan tak? kurus sekejap je.. sebab ape? toxin tak kelaur dari badan malahan jadi lagi pekat.. tu sebab bila diet yang salah badan memang jadi super lesu..

 

tapi detox bukan je kita bagi menu khasiat, malah badan lebih bertenaga..

SYARAT UNTUK MENYERTAI PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN

1- Program Jom Detox Jutawan hanya terbuka kepada #TeamJutawan sahaja. Untuk yang berminat untuk menyertai program ni tapi masih belum menyertai #TeamJutawan, youboleh hubungi i ( klik sini )segera untuk kemasukkan ke #TeamJutawan.

2- Untuk peserta baru Program Jom Detox Jutawan, peserta perlu membeli mana-mana set detox samada Set Gold atau Set Platinum.

3- Jika peserta baru berpasangan, tambahan RM20 dikenakan untuk yuran coach.

4- Kepada ahli #TeamJutawan yang ingin menyertai program ini semula, peserta perlu membuat pembelian minima 80uv dan tambahan RM20 yuran coach akan dikenakan.

syarat nya mudah. semua produk ni akan di guna pakai waktu detox nanti.. tetapi program detox ni tak lama.. produk akan ada leboh.. korang jugak boleh terus guankan nya..

setiap produk ada fungsi nya tersendiri.. koranga kan dapat maklumat penuh semasa program ini berjalan

dalam set platimun ni.. ada superhero VIVIX.. Shaklee best seller Premium Supplement taw.. meh i share sikit tentang VIVIX

Ini semua gara gara polifenol yang ada dalam Vivix ni. Polifenol membantu dalam

✔ Membantu dalam pengeluaran toksin yang lebih efisen

✔Mengurangkan peratusan lemak yang tersimpan, juga membantu mengurangkan trigliserida dan kolestrol

✔ Mempercepatkan pengurangan berat badan dengan membaiki kesihatan usus kecil dan peningkatan bakteria baik

✔ Meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan risiko obesiti dan berat badan berlebihan

✔ Memberi kesihatan menyeluruh termasuklah sistem hormon yang sihat.

✔ Fungsi sel yang lebih sihat, menggalakkan proses detoks

✔ Sel menjadi lebih bertenaga

✔ Membantu mengawal hormon leptin yang menyebabkan rasa lapar dan keinginan makan yang kuat

✔ Membantu mengatasi plateau iaitu keadaan di mana badan sudah terbiasa dengan gaya pemakanan dan rutin harian sehingga tiada penurunan berat berlaku. Ini biasa berlaku sewaktu kita dalam proses menurunkan berat badan.

MACAM MANA SEBENARNYA PROGRAM NI?

Program detox shaklee ni akan berlangsung selama 7 hari dan akan dibahagikan kepada tiga peringkat

  • Pre-Detox
  • Detox
  • Post-Detox

Pre-Detox adalah waktu untuk bagi badan selesa akan perubahan yang bakal berlaku, sebagai contoh, pengurangan kuantiti air manis dalam intak seharian

Detox pula akan dilakukan selama 7 hari disertakan dengan meal plan yang dah diluluskan oleh pihak nutrisi dan juga doktor. Walaupun tengah detox, korang takkan berlapar atau kena tahan makan. Setiap menu yang diberikan ada fungsi tertentu untuk badan

Post-Detox adalah dimana, peserta boleh pilih untuk teruskan dengan meal plan yang diberi dan pada waktu ini juga peserta akan mula merasa perubahan pada badan, kulit dan juga kesihatan

SEBAkan kita dah lama buat program ni.. jom tengok berapa kiloss yang hilang berapa inch loss yang hilang..

 

jangan berlengah.. hubungi sekarang.. join saya.. dan selamat berdetox..

 

 

Anisah Ismail