Apa Yang Best Join #TeamJutawan

team ni semua jutawan ke? Insya Allah.. kita ucap dengar dan sebut yang baik baik.. insya Allah datang pun yang baik baik kan..

 

BISMILLAH.. ASSALAMUALAIKUM WBT.. jumpa lagi kita

Apa Itu Team Jutawan Ini?

Di dalam keluarga besar Shaklee, terdapat beratus-ratus ribu pengedar dan ada banyak bilangan group. Team Jutawan ini merupakan salah satu group yang terbesar di Malaysia dan merupakan di antara group yang memiliki Masters yang paling ramai, yang paling lama berkecimpung dalam bisnes Shaklee, paling lama bertahan dalam bisnes Shaklee ini dan juga yang paling berjaya di dalam bisnes Shaklee. Hebat bukan?

1- #TEAMJUTAWAN GABUNGAN MASTER COORDINATOR

 

Di dalam #TeamJutawan ada 10 Orang Master Coordinator. Mereka semuanya terdiri daripada pelbagai latar belakang. Ada yang berlatar belakang bidang kejuruteraan, ada yang terlibat dengan syarikat penyelidikan, ada yang daripada bidang undang-undang dan pelbagai lagi. Kesemua mereka dahulunya menjalankan perniagaan Shaklee secara part time dan sekarang kesemua mereka menjalankan perniagaan Shaklee secara sepenuh masa.

Apa itu Master Coordinator?

Master Coordinator merupakan pangkat tertinggi dalam perniagaan Shaklee. Setiap seorang daripada Master Coordinator perlu melepasi 6 pangkat terlebih dahulu sebelum sampai ke pangkat tertinggi ini.

Disebabkan Master Coordinator ini semua terdiri daripada pelbagai bidang, banyak benda yang kami boleh belajar dan bertukar-tukar pendapat. Setiap daripada Master Coordinator dalam #TeamJutawan ada kelebihan dan kepakaran masing-masing.

2- #TEAMJUTAWAN PAKAR DALAM DETOX

 

team jutawan ni laa pengasas kepada program jom detox jutawan.. Program ynag dah bantu ramai orang kurus sihat dan cantik.. Program yang di luluskan oleh doktor dan nutritinist meal plan dia.. jom baca lebih lagi tentang program ni..

11 Kelebihan Program Jom Detox Jutawan

6 Success Story Jom Detox Jutawan

Bagaimana nak join Program Jom Detox Jutawan

 

haa lepas dah baca mesti faham kan?

3# ADA TWB DALAM #TEAMJUTAWAN

 

 

BERBEZA dengan Program Jom Detox.. The Walking Beauty ni or TWB khas untuk wanita sahaja.. Empowering Women! Kita ajar macam mana nak jana income sehingga 7 penjuru dan ada career development serta ada payslip yang laku taw.. boleh beli rumah kereta.. talk about house and car.. jom tengok kereta ape yang boleh beli ni..

 

hebat kan pegi gogok gogok muke orang bawak AUDI..

team TWB pergi bercuti ke Perth Australia.. wow sgt.. sebab ada yang member ni suri rumah.. ada student.. ada yan belum pernah naik kapal terbang pun. Alhamdulillah..

4# Kelas Bimbingan Online dan Offline

Zaman sekarang

orang dah makin senang nak jalankan coaching. Kalau tak boleh offline (berjumpa depan-depan dalam seminar bisnes), kita boleh je buat online. Maklumlah kita semua ada tugasan dan kekangan memasing. Kalau semua nak turun KL serentak untuk coaching, payahlah kan. So, Team Jutawan ada group bisnes yang khas untuk fokus coaching bisnes saja.

Di dalam group yang khusus inilah, para Masters akan menyampaikan ilmu dan tips bisnes mereka kepada seluruh ahli-ahli yang bernaung di bawah Team Jutawan. Setiap minggu, ada topik pilihan yang akan mereka sampaikan. Baik mengenai topik bisnes, topik strategi, topik nutrisi dan produk mahupun tips-tips kehidupan untuk berjaya.

Apa yang penting, setiap ahli yang join dan berminat untuk melakukan bisnes Shaklee, akan mendapat ilmu untuk menjalankan bisnes ni dengan cara yang betul. Masters dah pernah berjaya, jadi mereka akan berikan jalannya. Tak ada perkara yang kita lakukan yang kita boleh lakukan tanpa ilmu. Sebab itulah, Masters akan sampaikan ILMU-ILMU PENTING untuk berjaya dan ianya hanya eksklusif kepada ahli Team Jutawan.

Di antara sharing online yang pernah dijalankan, semuanya best-best!! Tengok la posters ni semua:

haa padat..kalau tenguk tarikh tu dekat dekat.. coaching ni memang berterusan.. ikut diri sendiri nak follow ke tak.. red carpet dah bentang..

 

5#Ada Jutawan Golden Lounge

as long as u dalam group ni u boleh je accsess kat sini.. kat sini all sharing.. proven result.. tips.. testimoni.. ada di share. bukan sorang dua tapi ramai..

Kami mempunyai group khas di Facebook yang menjadi tempat untuk setiap members berkongsi pengalaman mereka mencuba produk-produk Shaklee. Ini semua adalah pengalaman dan kisah sebenar dan tidak direka-reka. Bukannya overclaim, bukannya tipu tipu, dan bukan juga untuk meraih populariti. Tapi ia semata-mata untuk berkongsi apa yang baik yang pernah mereka lalui agar mungkin dapat turut membantu orang lain yang pernah mempunyai masalah yang sama.

Setiap orang ada kisah hitam dan masalah mereka masing-masing ketika sebelum menjumpai Shaklee. Namun setelah mereka berjodoh dengan Shaklee, mereka berjaya mendapat perubahan positif ke atas kesihatan mereka. Nak tahu apa? Boleh lah join! Sesiapa yang belum berdaftar sebagai ahli Shaklee, boleh join dan membacanya bersama. Kalau berminat nak join Jutawan Golden Lounge, boleh lah terus hubungi saya ok 017-3818 911

6# TEAM JUTAWAN ADA SAYA #makbidanmude

pemilihan team yang penting menentukn arah tuju sesebuah organisasi.. sekarang kalau menjual je mesti rase penat.. algorithm dah berubah..

berlainan dengan 10tahun lepas..Shaklee ni asal campak ada yang beli.. bila social media di guna secara meluas..  nak ambil tahu sesuatu ilmu itu senang je.. boleh type or google dah dapat..

terpulang pada kita nak ambil atau baca info yang macam mana..

Join Team saya .. saya sendiri akan guide macam mana nak jana income  unlimited dengan Shaklee.. ada 7 penjuru income yang boleh di grab.. nak pilih mana suka boleh.. nak ambil semua boleh..

hubungi saya terus.. klik gambar di bawah

Anisah Ismail