11 Kelebihan Program Jom Detox Jutawan

INI BUKAN PROGRAM KURUS. hari ni saya nak share ape itu detox Shaklee dan KENAPA SEMUA ORANG MESTI JOIN..

dah baca tapi masih tak nak sertai tak apa.. yang penting you faham kenapa perlu DETOX..

BISMILLAH..

 

 

RAMAI orang nak kurus.. dah kurus nak kurus lagi.. ada jugak orang yang tahu dia tak berapa nak kurus tapi kesedaran belum ada.. ada yang mencuba untuk kurus tapi terkandas di tengah jalan.. ada juga yang tak kisah.. teria seadanya diri tu berisi ke.. terlebih berisi ke..

TUJUAN DETOX SHAKLEE ADALAH UNTUK BUANG TOXIN DALAM BADAN. BILA TOXIN KURANG BONUSNYA BERAT AKAN TURUN.

 

 

ini la toxin toxin yang berada di sekeliling kita dan sukar untuk kita elak. mana mingkin kita dapat kawal diri dari terkena atau terjebak dengan toxin. bertahun lamanya kita hidup.. tapi pernah tak kita detox walau sekali untuk buang toxin toxin ni?

macam mana nak buang toxin?

macam mana nak pastikan kita detox dengan betul?

kenapa saya diet tapi tak kurus kurus?

kenapa saya mudah di jangkiti penyakit?

Tanda-tanda toksin berlebihan dalam badan

Sering letih, kurang bertenaga, sakit kepala, mulit berbau, badan berbau?
Insomnia (masalah tidur), mata gelap, mata merah?
Daya ingatan dan tumpuan yang lemah dan rasa cemas?
Alahan, masalah sinus, sistem imun yang lemah?
Masalah sistem pencernaan seperti sembelit dan kembung perut?
Masalah sendi ?
Masalah kulit?
Selulit, kenaikan berat badan?

JIKA ada dua jawapan yaa.. you perlu la berdetox shaklee

 

JADI sebelum kita mulakan.. kene faham ini BUKAN LAH PROGRAM KURUS TAPI PROGRAM DETOX SHAKLEE

 

tapii JIKA YOU IKUT CARA NI PASTI BERAT AKAN TURUN. 

JOM DETOX SHAKLEE

 

#1 HOLISTIK

PROGRAM DETOX SHAKLEE bukan hanya fokus pada satu atau dua organ detox.. tapi kami fokus pada kesemua organ yang terlibat untuk detox.. kerana mana mungkin kita dapat elak dari organ organ ini untuk tidak terkena toxin kan?

kebanyakkan produk kurus hanya menyasarkan kepada organ usus.. bagaimana pula 4 organ yang lain? ini menunjukkan.. masih ada toxin di dalam badan yang belum di keluarkan sepenuhnya..

2#MEAL PLAN

TAK LAMA pun program detox shaklee ni hanya 7 hari.. complete 5 organ kita fokus.. no cheating day oke.. sebab ni bukan program kurus.. ni program buang toxin..

ohh ya.. meal plan ni nutritionist dan doctor yang endorse taw. dorang yang buat.. supaya badan kekal bertenaga penuh nutrisi semasa tempoh detox. =)

3# SUPPLEMENT

DENGAN sedikit bantuan superhero boleh menjadikan badan sihat dengan optimum..

4#100% BERKESAN

Tidak ada peserta yang tidak turun berat badan. Tidak ada peserta yang tidak hilang inch, jika follow 100% saranan yang diberikan oleh coach.

5#PROVEN RESULT

biarla gambar berbicara yaa..

 

 

6#CERTIFIED COACH

Berpengalaman detox dan komited membimbing dan memantau setiap peserta samada dalam group atau secara personal. Kita ada ramai coach taw. jadi.. ratio coach and peserta kecik je.. lebih mudah nak monitor dekat2.. jangan main2.. hihi..

 

7#RELAX AND FUN

Program ini mudah dan tidak menyeksa peserta dengan koleksi resepi yang sihat, sedap dan menarik. Semua guidance diberi step by step selama 17 hari.  Ramai yang rejoin sebab group ni best and paling penting berkesan.. aummph..

 

 

8#BUKAN DIET YOYO

Selepas program ini, peserta mendapati berat badan mereka lebih senang maintain dan tidak naik mendadak. Jom refer gambar ni untuk lebih faham..

9#BUKAN SEKADAR DETOX

Peserta bukan sahaja dapat berat badan ideal, malah jauh lebih sihat dan aktif berbanding sebelumnya. Ada jugak yang ingin lebih cantik. Lebih keberkesanan bila amalkan makanan sihat atau supplement kecantikan.. ini la jawapan nya..

10#REJOIN

Lebih 50% peserta akan rejoin program ini kerana mereka sangat teruja dengan result yang mereka dapat. Terbukti berkesan bila ramai yang rejoin balik program ni..

11#HARGA MAMPU MILIK

Ada 2 pilihan set iaitu Gold (RM 499) atau Platinum (RM 899). Dengan belian set ini, peserta boleh turunkan berat badan mereka tanpa had, tanpa caj tambahan. Walaupun program ni sekejap tetapi set suplement ni boleh oleh bertahan anggran 3 ke 5 bulan. Dan jika you nak join semula pun boleh. kerana produk masih ada. =) best kan?

Sepanjang 10 bulan program ni berjalan dah banyak sangat penurunan kilogram selain itu badan makin sihat dan cantik juga..

Jika you nak sihat.. nak cantik dan nak kurus dengan selamat.. saya mengalu alukan join program detox shaklee ni..

Kerana saya jugak susah nak turun berat badan.. Alhamdulillah program ni byk bantu saya..

walaupun tujuan Detox Shaklee ni untuk bunag toxin terbukti memang akan ada penurunan.. paling kurang 3.5kg.. paling banyak you decide.. nak lost berapa.. boleh kan?

JANGAN RAGU RAGU.. JOIN ME.. JOIN SHAKLEE DETOX..

 

 

 

 

 

 

Anisah Ismail

One Comment

Comments are closed.